lördag, september 23, 2023

Senaste artiklarna

Sommarens mest genomtänkta och bästa friggebodar

Friggeboden har kommit lite i skymundan sedan Attefallshusets entré på tillbyggnadsmarknaden, men ibland räcker gott och väl 15 kvadratmeter. Här kommer sommarens mest genomtänkta och bästa friggebodar.  

Den smarta friggeboden

15Steps från Jabo Friggebod ritad av Rahel Belatchew Lerdell är vad vi vill kalla den smarta friggeboden. När man bor litet är det viktigt att hushylla på utrymmet. Det är precis vad denna friggeboden gör. Vi tycker det är en klockren kontrast till dagens konsumtionsdebatter.

Se bara den stilfulla trappan upp till soldäcket på taket. I trappan hittar du också en integrerad odling för sommarens färska örter och smart förvaring av barnens leksaker.

Sponsrad länk: Kolla stugor, förråd och friggebodar hos Skånska byggvaror.

Den gedigne friggeboden

Den är friggeboden heter Evigheten, det är en gjuten friggebod. Mer gediget än så blir det inte. Materialvalet gör också friggeboden lätt att underhålla. Vi gillar dess robusthet.

Minimalt med underhåll ger mer tid till avkoppling och njutning.

– Jag ville skapa en form som utmanar sinnena. En unik och vacker form som för tankarna till drömlika platser, säger Karin Hvid Rydell, friggebodens arkitekt.

Det kompletta hemmet på 15 kvadrat

Det är alltid spännande att se smarta lösningar på planlösningen i friggebodar. Här kommer ett komplett hem, på endast 15 kvadratmeter. Designat av högskolestudenten Lisa Pintar, får du här ett hem, ja, som kan vara perfekt om du vill inhysa en student på tomten.

En lantlig friggebod

Friggeboden Storasyster ritad av Cecilia Margen Wigow och Per Wigow är en rymlig sommarbod eller ateljé. För dig som vill skapa ett lusthus eller vilorum i din trädgård.

Var ska man köpa sin friggebod eller stuga?

Bra och smidiga lösningar finns till exempel hos bygghandlaren. Här är våra tips:

Latest Posts

Annons

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.