Snygga, billiga och smarta förråd till trädgården

0
69

Förråd, eller mer korrekt benämnt förrådsskjul ger extra förvaring i anslutning till tomten eller trädgårdslandet. Här är det perfekt att förvara gräsklippare, trädgårdsredskap, utegrill, leksaker och cyklar. Förråden kommer ofta med en låsbar dörr. Enklast är att köpa färdiga byggsatser. Vi listar här några av våra favoriter.

Vi länkar också till nätbutiker där du kan köpa förråden, med hemleverans.

Artikeln innehåller sponsrade länkar.

Förråd Malte

Malte är ett knuttimrat förråd på 4,2 kvadratmeter med sadeltak. Det är utrustat med en bred dörr med hasp. Här får du plats med utemöbler, robotgräsklippare, utegrill eller annat du är rädd om. Pris: ca 11 500 kronor.

Läs mer om Malte hos GardenStore.


Snabblänkar till fler förråd:


Förrådet eller polhuset Garden

Detta kompakta förråd på 1,16 kvadratmeter passar väl intill en vägg eller mot tomtgränsen. Detta är också ett förråd som kan användas som polhus. Förrådet kommer i en smidig byggsats med färdiga väggsektioner som du själv enkelt sätter ihop till ett hus klart att använda. Pris: Ca 6000 kronor.

Läs mer om förrådet Garden hos GardenStore.

Förråd på 9 kvm

Denna förrådsmodell på hela 9 kvadratmeter rymmer det mesta. Det passar utmärkt som vedbod eller cykelförråd. Boden blir en del av trädgården utan att vara skrymmande trots att den rymmer förvånansvärt mycket. Pris: 20 000 kronor.

Läs mer om förrådet hos GardenStore.

Underhållsfritt förråd

Detta är ett förråd för de bekväma. Förrådet är ett underhållsfritt förråd tillverkat i galvaniserat stål. Det ger en funktionell och effektiv förvaring i din trädgård. Storleken är på 5,5 kvadratmeter. Pris: 7000 kronor.

Läs mer om modellen hos GardenStore.

Bläddra bland fler förråd

Hos följande kan du hitta ett stort utbud av förråd. Följ länkarna för att komma direkt till katalogerna hos respektive butik:

Vill du ha hjälp? Tveka inte att ställa dina frågor genom kommentarsfunktionen nedan.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here