Nya och rätta inredningstrenden: utanpåliggande strömbrytare, uttag och kablar

0
774
Foto: Schneider Electric

Utanpåliggande strömbrytare, eluttag och kablar är tillbaka och hyllas i designsammanhang. Det har Schneider Electric uppmärksammat som nu lanserar sina två mest populära apparatserier Exxact och Renova i utanpåliggande utförande.

Trenden ger rummen en helt ny sorts karaktär till ett rum. Installationen och dragningen av kablar går också snabbt och ökar flexibiliteten att enkelt byta och uppdatera.

Snyggt dragna kablar och lika snygga utanpåliggande strömbrytare och vägguttag är något vi oftast förknippar med äldre hus och torp. Nu börjar allt fler arkitekter och design-intresserade återupptäcka fördelarna, både de praktiska och de estetiska, med utanpåliggande kabeldragning.

Nu kan man skapa en äldre och mer gedigen känsla i sitt hem genom utanpåliggande apparater och kablar. Har man ett modernt hem skapar en utanpåliggande eldragning möjlighet till spännande stilbrytningar.

Men man sparar också tid vid installation av utanpåliggande apparater och kablar och det blir mycket mer kostnadseffektivt eftersom man slipper tidskrävande infräsningar. Det är även en flexibel lösning, vill du ändra dragningen eller byta apparater är det lätt att göra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here