Nya mäklarknepet: Sälj det med sportbil

0
1635
Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Det finns mängder av mäklarknep till att locka köpare till hus. En vanlig trend har varit färgsprakande fruktfat. Istället för  de illgula citronerna och läskande paprikorna kommer här ett nytt knep: Tre illröda sportbilar.

Det gäller att skapa uppmärksamhet som mäklare. I Ljungsbro strax utanför Linköping har en mäklare pimpat husannonsen med tre röda sportbilar.

För den riktigt intresserade ingår också bilarna, för en extra slant. Utgångspris utan bilar ligger på 3 995 000kr, men annonsen berättar vidare ”[…]sen är det fritt fram att köpa till just de bilar som just ni tycker passar till huset!”. Och det är inga billiga bilar, En Corvette 64, Dodge Viper 96 och en Porsche Boxter 02. Enligt mäklaren tillkommer 800 000kr (eller högbjudande) för den som vill ha alla tre.

Nöjer man sig utan bilar, får man ändå lite lyx för pengarna, utöver de 190 kvadratmetrarna hus får du också nämligen en pool och jacuzzi. Var, kom idén ifrån då?

– Säljaren är mycket bilintresserad och kom på idén tillsammans med fotografen, säger mäklaren Per Lindgren på Länsförsäkringar till Göteborgs-Posten. Många har tyckt att det är en kul annons och den har skapat intresse. När man säljer hus vill man ha en annons som sticker ut.

Se annonsen här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here