Köp en snygg trädgårdsslang till sommaren

0
1727

Trädgårdsslangen (eller vattenslangen) är en viktig del när du ska sköta om din trädgård. Det är ett verktyg som medför att du kan ha grönska även de torraste dagarna eller ett verktyg för att hålla rent och spola av.

Trädgårdsslangen är viktig och det är dags att höja fram den på en pedestal – du borde investera i en snygg vattenslang.

Exklusiva trädgårdsslangar

För att liva upp din trådgärd finns flera exklusiva trädgårdsslangar. Allt ifrån designermärken som Garden Glory.

En slang från Garden Glory kostar strax under tusenlappen. Därtill kan du utrusta den med tillhörande väggfäste i flera olika häftiga utförande men också komplettera med ett minst lika stiligt munstycke. En bra butik för att köpa Garden Glory online hittar du här.

Prisvärda alternativ

Design och snygga trädgårdsslangar behöver inte kosta pengar. Du behöver bara veta vad du ska leta efter. Till exempel har Clas Ohlsons ett mycket prisvärt alternativ, som dessutom är elastisk på längden. En riktigt röd slang kan vara riktigt snyggt.

Kolla in den slangen här.

Flexi Trädgårdsslang

Andra innovativa trädgårdsslangar är till exempel vattenslangen Flexi, som är en trädgårdsslang som drar ihop sig. Vår favoritfärg på denna är i svart, och finns bland annat via den länken hos GardenStore.

Även hos Byggmax hittar du Flexi men också en hel del andra härliga trädgårdsslangar i snygga färger. Bland anant vår favorit i gul. Titta till alternativet här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here