Inredning 2020: Fem stora trender att haka på för ett finare hem

0
207

Trenderna för 2020 är tydlig. I år ska du sikta på härliga pastellfärger och lekfulla mönster. Detta ska du blanda med lekfulla klassiker som håller år efter här. I årets trender kommer du hitta inslag från 1970- och 80-talet, vilket går hand i hand med hållbarhetstrenden.

Jordnära färger

Under 2020 ska du hitta varma färger, som gärna går mot beige med inslag av pastell. Här kan du med enkelhet plocka fram ett loppisfynd med anor från det bruna 1970-talet.

Valvet är tillbaka

Valvet och allt bågformat är tillbaka. Ja, detta valvet som så många villaägare slet med att få bort under slutet av 1900-talet är nu tillbaka. Vi har tröttnat på alla rak kanter och vill nu återigen se välvda former.

Hållbarhet

Vi älskar hållbarhet. Damma av de där gamla fynden som legat och skräpat i lådorna i hur många år som helst. Nu ska det fram igen. Komplettera med inredningsdetaljer från loppisar och secondhand-butiker.

Nu ska vi ta fram klassikerna men tänk inte kvantitet framför kvalité. Hållbarhet handlar om att inte överkonsumera, och det gäller även vintage. Ta hellre och köp något fint och dyrare än massa billigt småkrafs.

Retro-apparater

Hitta också retro-apparaterna till ditt hem. Plocka fram den där gamla radion i trä, eller en gammal kaffebryggare. Om prylen slutat fungera kan du ändå välja att ha den framme som dekoration. Låt de bli en del av inredningen.

Randigt manchester-tyg

Manchestertyget kommer tillbaka. Detta slittåliga och klassiska tyg kommer åter pryda vårt hem med sitt mjuka och randiga tyg. Vi älskar det.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here