Hus till robotgräsklippare – köp ett färdigt eller bygg själv

0
2639

Ett hus till robotgräsklipparen är både en kul grej och fungerar som ett skydd för den självgående gräsklipparen. Antingen kan man om man är händig bygga ett hus själv eller så köper man ett färdigt hus till robotgräsklipparen.

Här är vår guide till snygga hus för robotgräsklippare, som du kan köpa, men också så klart kopiera rakt av om du är händig.

Klassiska trähuset till robotgrässklipparen

Klassikern är ju det klassiska trähuset, eller trägaraget till robotgräsklipparen. Detta kan du måla i en egen färg, så det passar ihop med ditt eget boningshus. Detta hus tillverkas av Jabo.

Annons: Köp ovan hus hittar du hos Byggmax.

Ett hus, på samma tema, som kommer omålat, just för att du ska kunna måla det i valfri färg är Clas Ohlsons hus för robotgräsklippare (produktlänk till Clas Ohlson).

Modernt garage till robotgräsklippare

Det finns också andra snygga garage till din robotgräsklippare, som till exempel detta mycket stilrena garage i metall. Detta hittar du hos till exempel Netonnet, och du kan köpa det direkt online från dem här.

Skydd till robotgräsklippare

Nästa kategori är de regelmässiga skydden till robotgräsklippare. Exempel på detta är till exempel Gardens skydd, som du fäster direkt på laddstationen.

Inte alls lika kul som de trädsnickare husen, men likväl en produkt som i alla fall är praktisk. Den avbilade ovan kan du hitta hos Clas Ohlson.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here