Så rengör du din ugn

free personals website Allt du behöver är lite bakpulver.

0
1249
Reklam från 1950-talet på Kleenoff Jelly en numera förbjuden kemikalie för rengöring av ugnen.
Reklam från 1950-talet på Kleenoff Jelly en numera förbjuden kemikalie för rengöring av ugnen.

par söker par i Marstrand datingsite handicap Det är inte alltid lätt att rengöra ugnen. Spill från mat och bakverk, som under tid bränns fast ordentligt, nästan oangripligt av skurmedel och andra kemikalier. Och vill du förresten ha sådana kemikalier i din ugn, där du ska baka?

all asian dating sites Nej, här kommer knepet på hur du gör rent din ugn utan starka kemikalier. Den blir garanterat ren från matrester och beläggningar.

Gör rent ugnen

par søker par i Odda Du behöver vatten, en sprayflaska, bakpulver, trasa, disksvamp, vinäger och en skål. Plocka ur galler och plåtarna ur din ugn. Blanda ett par skedar bakpulver i en skål med vatten. Det ska bilda en tjock smet. Smeta ut pastan på ugnens insidor. Se till att du täcker hela ugnen i ett jämnt lager.

Låt stå över natten, eller i minst 12 timmar och torka sedan av med en våt trasa. Sätt på ugnen på en låg temperatur i en kvart och låt den torka ut. Nu är det klart!

Gör rent ugnsfönstret

Du kan använda samma pasta på ugnglaset. Låt den inte sätta längre än en halvtimme och torka sedan bort den med en trasa.

fore-efter

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR