Så gör du rent grillen

0
1775

international asian dating strangest dating sites Ett par gånger om året, beroende på hur ofta du grillar så klart, borde du göra rent din grill. Om du tar bort avlagringar och fastbränd mat kommer din mat smaka bättre och din grill hålla längre. Här kommer en enkel guide, till hur du rengör din grill. 

man söker kvinna i Kalmar Börja med att strö ut lite kattsand i botten av din grill, eller i uppsamlaren för fett. Kattsanden har en uppsugande förmåga och kommer suga upp fett och annan fukt. När kattsanden har sugit upp allt tar du bort den med en borste.

Rengöring av galler

gratis dating sider for ældre Nu är det dags för rengöringen. Du kommer behöva en lösning med varmt vatten och diskmedel. Diskmedel har en fettlösande förmåga. Ta bort gallret och andra stekytor, skrubba dessa med en stålborste och diskmedelslösningen. Det kan underlätta att helt sänka ner gallret i vattenbad.

Invändig och utvändig rengöring av grillen

is there a free dating site Skrubba insidan av grillen ordentligt. Varva fuktad trasa med stålborste. Om du har en gasolgrill, försökt undvika att få vatten i gasmynningarna.

Utsidan av grillen torkar du av med vatten och diskmedel. Här är oftast inte rekommenderat att använda stålborsten, då utsidan oftast är behandlad med en finish som blir repad.

Se till att du torkar hela grillen ordentlig torr, efter att du är färdig med rengöringen. En gasolgrill kan med fördel värmas på lätt för att torka ur grillen.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR