Huset som de flesta vill ha

0
1194

esercizi naturali allungamento pene creme allungamento pene Det är en faluröd funkislåda på 4 rum och kök och totalt 120 kvadrater. Det är i alla fall den tolkningen arkitektbyrån Tham & Videgård har gjort efter att ha analyserat sökdata från Hemnet. 

allungamento penieno naturale Genom att ta reda på de vanligaste sökta prisklasserna, kvadratmeter, antal rum och våningsplan har en panel av snitthem tagits fram. Dessa har tolkats och utifrån det såg man att det vanligaste hemmet var den faluröda stugan med snickarglädjen och det strama funkishuset, med rena och raka linjer.

come e formato il pene – Resultatet har blivit en kombination av den faluröda stugan och en stilren ”funkislåda”. Formen står för det funkislika medan fasaden, med sin välvda träpanel, flirtar med den faluröda stugan, säger Staffan Tell, talesperson för Hemnet.

come allungare il pene..esercizi naturali Arkitektbyrån och Hemnet hoppas snart på att HemnetHemmet blir verklighet, det är ju just snitthemmet och det ligger i prisklassen för vad snittsvensken är att villig att betala, 2,8 miljoner utan tomt.

HemnetHemmet02

HemnetHemmet03

Utforska hemmet på: HemnetHemmet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here