Gör din egen lampa på en gren

0
2892

par söker man i Båstad man zoekt stel in Tilburg På hösten kan det vara lagom att ansa träden i trädgården. Klippa av grenar och liknande. Varför inte ta vara på en gren och gör din egen lampa som kan skapa lite höstmys. 

sex dating Att skapa grenlampan är enkelt. Du behöver en passande gren och lämpligt många lampor med en lite längre sladd än annars nödvändigt. Det finns däremot ett par saker att tänka på.

par søker mann i Jørpeland Se till att grenen är torr innan du börjar. Torka den inomhus, gärna i en bastu om du har en sådan. Det får också bort eventuella djur som kan leva i grenen. Bryt av oönskade kvistar på grenen och skala sedan grenen fri från lös bark, på så sätt slipper du att den smular ytterligare när den torkar med tiden.

kontaktannonser på tv3 lampgren1

Med hjälp av sandpapper, slipa till den skalade grenen. Ta bort oönskade ojämnheter. För att skapa en finish kan du antingen olja grenen eller måla den.

lampgren2

Fundera sedan på hur du vill att grenen ska hängas upp, eller om du gör någon annan variant, t.ex. en golvlampa (se bilder längre ner). Skapa lämplig hänganordning. Tänk på att inte skada sladden och inte ha några slarvigt gjorda skarvar när du lindar sladden runt grenen. Lampan eller andra delar som blir varma bör inte heller vara för nära grenen.

lampgren3

lampgren4Bara din fantasi sätter stop för grenlampan

Det är egentligen bara din fantasi som sätter stop för grenlampan. Här kommer några ytterligare exempel för att hjälpa till med inspirationen.

 

julkvist

lampa-stor

lampa-gren

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR