Förläng sommaren med ett växthus

best free dating website En kort köpguide

1
1683

mand søger mand I Skjern par søger mand I Brande Med ett växthus förlänger du sommaren, och känslan av att kunna befinna dig utomhus även när kylan gör sig påmind. Människan har allt mer konkurrerat ut växterna i växthuset.

top ti dating sider Är du en av de som helst njuter ute på sommaren? Svenska sommaren i all ära, så är klimatet inte alltid det bästa. Sommaren varar oftast inte mer än 3-4 månader och ibland tycks halva semestern regna bort. Men med ett växthus kan du förlänga känslan av att sitta ute med flera månader.

Från odling till middag i växthus

site rencontre quebec Det blir allt mer vanligt att man inreder växthus, för människor. Istället för ett växthus fullt av tomater och örter förpassas växterna till ett fåtal krukor i hörnet och fram åker bord, stolar och fåtöljer. Allt för att skapa en mysig oas med närhet till natur.

Så väljer du rätt växthus

Det finns ett par bra saker att tänka på när du väljer växthus. Fundera noga igenom placering, hur solen kommer att falla på det under olika delar av året och åt vilket håll är det bäst att ha dörrarna.

Ventilation i växthus

Det kan bli ofantligt varmt i ett växthus. Många välkonstruerade växthus har smart ventilation, som drivs av gascylindrar som reagerar på värmen. Sikta på ett sådant, det är pålitlig och underhållsfri ventilation.

Säkerhet på glaset

Snåla inte in på säkerheten. Det kan vara frestande att köpa ett billigt växthus, från en tvivelaktig leverantör. Se alltid till att glaset är härdat och minst 3mm tjockt.

Öppningar i växthuset

Beroende på växthusets storlek kan det vara smart att se över vilka öppningar huset har. Vanligt är en dubbeldörr, en enkeldörr och 1-2 öppningsbara rutor. Det är lagom, då kan du snabbt vädra ut.

DELA
Föregående artikelNya mäklarknepet: Sälj det med sportbil
Nästa artikelAtt bygga friggebod
Skriver till dig, villägaren, för ett bättre villaliv!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR